Teemme lattiapinnoitukset kestävästä epoksihiertomassasta Etelä-Pohjanmaalla

Yhteystiedot

Saneeraus & Lattiapinnoitukset JH Ky tekee laadukkaat ja kestävät lattiapinnoitukset epoksihiertomassasta. Toimipisteemme sijaitsee Jurvassa, mutta palvelemme koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Epoksihiertomassa on loistava vaihtoehto muun muassa autotalliin, pesuhuoneeseen, huoneistoihin sekä teollisuusrakennuksiin. Se kestää hyvin kulutusta ja tarjoaa hyvän pidon. 

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Miksi valita epoksilattia?

Vasarakuvake

Kestävyys

Epoksilattiat ovat paitsi näyttäviä, ne myös kestävät kovaa mekaanista kulutusta sekä toistuvaa pesua hyvin. Esimerkiksi teollisuuden käytössä tilat ovat monesti raskaan kulutuksen kohteena ja ne täytyy pitää jatkuvasti puhtaana, jolloin epoksilattia on hyvä vaihtoehto.

Lattiakuvake

Saumattomuus

Nopeasti asennettava epoksipinnoite luo saumattoman lattian. Tämän ansiosta erillistä vedeneristystä ei tarvita. Epoksilattia on siksi myös edullisempi tuottaa kuin laattalattia.

Pinnoitekuvake

Pito

Epoksilattia tarjoaa erinomaista pitoa myös märissä olosuhteissa. Pinta myös voidaan tarpeen mukaan karhentaa, jolloin se tarjoaa entistä enemmän kitkaa, uhraamatta kuitenkaan vaivatonta puhdistusta.

Puhelinkuvake

Ota yhteyttä ja tilaa käytännöllinen, helppohoitoinen sekä turvallinen lattiapinnoitus Etelä-Pohjanmaalla toimivalta Saneeraus & Lattiapinnoitukset JH Ky:ltä!

Tavoitat meidät täältä